Freerunnen Drunen

Freerunnen Drunen

Tijdens het Freerunnen Drunen is er afgelopen maanden erg getraind en was het weer tijd voor een kleine compilatie. Er zijn weer een hoop nieuwe tricks geleerd en daarnaast is er hard gewerkt om de bestaande tricks te verbeteren en constant te krijgen.

Tijdens de lessen werken we vaak in 2 of 3 blokken waarin elementen van Freerunnen terug komen. Lessen bestaan meestal uit parkours lopen of bedenken, airtrack springen, trampoline springen en wall tricks. De laatste paar minuten van de les mag je zelf weten wat je gaat trainen. Dit kunnen nieuwe tricks zijn, maar ook tricks die je moeilijk of juist erg leuk vindt om te doen.

Lessen zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar oud. Ook als je op latere leeftijd nog wilt instromen zijn er zeker mogelijkheden!

Wil jij ook graag een keer willen komen Freerunnen in Drunen of Freerunnen in Waalwijk? Dan kun je via de website aanmelden voor 2 gratis proeflessen: https://koenoss-sporting.nl/proefles-aanvragen/

Lessen worden gegeven op:
-> Maandag tussen 17:00-18:00 in Waalwijk
-> Dinsdag tussen 16:00-20:00 in Drunen
-> Donderdag tussen 17:00-19:00 in Waalwijk
-> Vrijdag tussen 16:00-20:00 in Drunen

Adressen zijn:
-> Azielaan 43 in Drunen
-> Wijnruitstraat 198 in Waalwijk

Lessen zijn ingedeeld op leeftijd, deze staan vermeld in het lesrooster op de webstie: http://koenoss-sporting.nl/lesrooster/